facebook Actielaminaat twitter Actielaminaat youtube Actielaminaat

BerryAlloc Laminaat en PVC

Actielaminaat. De officiële BerryAlloc dealer levert, op aanvraag, in geheel Nederland en België de kwaliteitsvloeren laminaat van BerryAlloc tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Verder bieden wij een mooi assortiment plinten en ondervloeren. Mail ons voor uw aanvraag via info@actielaminaat.nl

Let op ! In onze showroom hebben wij enkel de Chateau (visgraat) op stalenborden staan.

BerryAlloc heeft als eerste met de hacienda de laminaatwereld verrast met lange planken van 2m03 en een 4 zijdige v-groef, inmiddels heeft de hacienda plaatsgemaakt voor de Glorious XL, Eternity Long en de Grand Avenue 4V serie. Topkwaliteit en een goed clicksysteem maken deze laminaatfabrikant tot een uitstekende keuze.

De verdeling van het laminaat van BerryAlloc bestaat uit de volgende series: Connect 8, Connect 8 V4, Connect 8 XL, Ocean 8 V4, Ocean 8 PA, Ocean 12 V4, Ocean 8 XL, Ocean 12 XL en Chateau 4V. Verder heeft men nog een HPL collectie in Grand Avenue (2m40 lang) en Original.

Actielaminaat heeft voor alle BerryAlloc laminaatvloeren, plinten in haar assortiment om zo uw vloer compleet te maken. De originele BerryAlloc plinten worden altijd in de kleur van de vloer geleverd.

BerryAlloc heeft aan Actielaminaat BV het keurmerk verstrekt van BerryAlloc STERDEALER.

  BerryAlloc verkrijgbaar via Actielaminaat BV