facebook Actielaminaat twitter Actielaminaat youtube Actielaminaat

BerryAlloc Laminaat en PVC

Actielaminaat. De officiële BerryAlloc dealer levert in geheel Nederland en België de kwaliteitsvloeren laminaat en PVC van BerryAlloc tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Verder bieden wij een mooi assortiment plinten en ondervloeren.

BerryAlloc heeft als eerste met de hacienda de laminaatwereld verrast met lange planken van 2m03 en een 4 zijdige v-groef, inmiddels heeft de hacienda plaatsgemaakt voor de Elegance, Barata en de Primeros serie. Topkwaliteit en een goed clicksysteem maken deze laminaatfabrikant tot een uitstekende keuze.

De verdeling van het laminaat van BerryAlloc bestaat uit de volgende series: Loft, Chic, Primeros, Naturals, Elegance, Empire en Barata. De PVC serie van BerryAlloc heet de PURE. De Pure heeft een speciaal click systeem en vormvaste basisplaat. In veel gevallen is egaliseren niet meer nodig. Wel dient men een ondervloer te gebruiken.

Actielaminaat heeft voor alle BerryAlloc laminaatvloeren, plinten in haar assortiment om zo uw vloer compleet te maken. De originele BerryAlloc plinten worden altijd in de kleur van de vloer geleverd.

BerryAlloc heeft aan Actielaminaat BV het keurmerk verstrekt van BerryAlloc STERDEALER.

Kijk hier voor uw BerryAlloc kliklaminaat vloer.
Kijk hier voor uw BerryAlloc PURE PVC laminaat (KlikPVC)

BerryAlloc kliklaminaat bij Actielaminaat BV BerryAlloc Pure Click PVC via Actielaminaat BV