facebook Actielaminaat twitter Actielaminaat youtube Actielaminaat

Wij zijn Actielaminaat

26 November 2022. Bezorgservice in Nederland en België

Wist je dat wij bezorgen door heel Nederland en België! Onze chauffeur brengt alles netjes naar binnen op de begane grond. Boven een bestelling van €350 in onze showroom of op de website is de bezorging gratis. In overleg met de klant spreken we altijd de leverdag en tijd af.

19 november 2022. Ontstaan Actielaminaat Inspired vloeren.

1 oktober 1999 is Actielaminaat ontstaan, toen nog onder de naam Dik&Lang. De in Geldrop gevestigde zaak is toen na een aantal jaren naar Eindhoven verhuist en is verder gegaan onder de naam Actielaminaat / Inspired vloeren.

Meer dan 1000 verschillende vloeren zijn in onze showroom te bewonderen met als doel klanten op een zo goed en eerlijk mogelijke manier te helpen, daarmee zorgen wij voor uw droomvloer.

Met een bezorging door heel Nederland en België proberen wij altijd de beste service te bieden. Daarbij hebben wij al jarenlange samenwerking met dezelfde leggers en dat zorgt voor een snelle, goede en makkelijke manier van communiceren.

Achter elke klant zit een verhaal, een verhaal wat de juiste aandacht verdiend. Wij geloven in het geven van de juiste aandacht om zo een goede connectie te creëren.

18 november 2022. Welkom op de blogpost pagina van Actielaminaat. Wij proberen hier, U nuttige inside info te geven over het wel en wee in de vloerenwereld. Zaken waar zowel wij, als bedrijf, en U als klant tegenaan lopen. Veel plezier met het volgen van onze blog.