facebook Actielaminaat twitter Actielaminaat youtube Actielaminaat

Info 'Geen BTW' actie

Vanwege ons 25-jarig jubileum, profiteert u van onze 'Geen BTW' actie op ons gehele assortiment laminaatvloeren, PVC-vloeren, houten vloeren en andere materialen van de webshop www.actielaminaat.nl of www.inspiredvloeren.nl. Dit betekent dat u 21% BTW korting ontvangt op uw aankoop!

Om gebruik te maken van deze actie kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Eindhoven of een bestelling plaatsen via onze website www.actielaminaat.nl. Gebruik bij het afrekenen de kortingscode 'GEENBTW' om de korting te activeren. Geef aan in de showroom dat u gebruik wil maken van 'GEEN BTW' kortingsactie.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in onze showroom en u te helpen bij het vinden van de perfecte vloer voor uw woning. Dank u wel voor uw vertrouwen in Actielaminaat BV - Inspired Vloeren Eindhoven. Al 25 jaar de leverancier van woongenot.

Hierbij de info met betrekking tot de 'Geen 21% BTW' actie van Actielaminaat BV - Inspired Vloeren Eindhoven.

Kortingscode: GEENBTW

De korting wordt als volgt berekend: (al onze prijzen op de website zijn inclusief BTW)
- De aankoopprijs is 121% (oftewel prijs 100% met daarbij de BTW van 21%, maakt 121%)
- Bij invullen van de kortingscode wordt de BTW van 21% in mindering gebracht. Rekenvoorbeeld: €. 200,00 gedeeld door 121% is €. 165,29. Uw korting bedraagt €. 34,71. Het effectieve kortingspercentage is derhalve 17,36%.
- Korting op alle materialen vermeld op onze website via de kortingscode GEENBTW.
- LET OP! Orders vanaf €. 350,00 (inclusief korting) worden GRATIS aan huis geleverd. Daaronder worden €. 45,00 leverkosten berekend. Deze worden achteraf nog berekend. 
- De kortingscode is niet geldig op reeds bestaande orders of combineerbaar met andere kortingen.
- Afname van de bestelde order is enkel in 2024 mogelijk. Indien u de order in 2025 geleverd wilt hebben, dan dient de order uiterlijk 31 december 2024 volledig betaald te zijn.
- De korting is niet mogelijk op speciale maatwerk bestellingen.
- De korting is niet geldig op arbeid/werkzaamheden, zoals leggen, plinten plaatsen etc.
- Voor vragen of opmerkingen over de kortingscode kunt u contact opnemen met onze klantenservice.