facebook Actielaminaat twitter Actielaminaat youtube Actielaminaat

Schade-Expertise

Een ongelukje zit in een klein hoekje en kan iedereen overkomen. Schade aan uw vloer is niet leuk, maar in veel gevallen bent u daarvoor verzekerd.

Verzekeringen vragen om een schadetaxatie. Actielaminaat kan deze schade-taxatie maken en aangeven wat de totale reparatiekosten bedragen. In de taxatie/begroting nemen wij de taxatiekosten mee.

Hoe gaat een schade-expertise te werk ?
- U meldt de schade bij Actielaminaat BV
- U woont maximaal 50 km van Eindhoven
- Actielaminaat BV maakt een afspraak voor het opnemen van de schade en maakt een begroting van de reparatie- of vervangingskosten. De taxatiekosten worden in de begroting meegenomen. Het kost u zelf uiteindelijk niets.
- Deze begroting/taxatie dient u in bij uw verzekering. De verzekering kan nog zelf een expert sturen of gaat wel/niet over tot uitkering van de reparatie-/vervangingskosten.
- De taxatiekosten rekent u direct af met Actielaminaat BV

Wat kost een schadetaxatie ?
- Standaard berekenen wij €. 45,00 voor een schade-expertise, mocht de expertise zeer complex zijn, dan zullen wij u ter plaatse informeren over de eventuele extra expertisekosten.
- Omdat de expertisekosten meegenomen worden in de begroting, betaald u zelf uiteindelijk niets. Want bij uitkering krijgt u de kosten terug van de verzekering.

Meldt uw schade via info@actielaminaat.nl

Schade Expertise