facebook Actielaminaat twitter Actielaminaat youtube Actielaminaat

Waarom Actielaminaat ?

Internet

Hedentendage is het internet niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Wij kunnen chatten, mailen, surfen op het internet. Maar we kunnen ook winkelen op het world wide web. Over de gehele wereld kan men artikelen aanschaffen tegen zeer gunstige prijzen. Of men nu electronica, witgoed, meubelen, auto's, kleding of boodschappen koopt via internet. Bijna iedereen heeft het wel eens gedaan.

Sinds enkele jaren kan men ook online vloeren bestellen voor uw verbouwing of nieuwe woning. Actielaminaat was pionier in deze markt ( 2005 ) en heeft reeds vele jaren ervaring. Wij hebben dan ook onze diensten steeds verder geperfectioneerd, wat voor u als consument zekerheid biedt ten aanzien van kwaliteit en de aangeboden prijs.

Vloeren op internet

Wij van Actielaminaat BV hebben de afgelopen jaren een verschuiving gezien in de vloerenmarkt op internet. Er zijn steeds meer aanbieders gekomen. Deze aanbieders proberen allemaal hun graantje mee te pikken. Vele werken vanuit een huiskamer en hebben geen showroom waar u de vloeren goed kunt bekijken. Als men vraagt waarom men geen showroom heeft krijgt men het antwoord, dat men de kosten laag wil houden. Onzin ! Men heeft vaak nog een andere baan en de internetwinkel doet men erbij als hobby. ( dit gebeurt niet alleen in de vloerenmarkt, maar ook witgoed en bruingoed. ) Is dit de vloerenspecialist die u zoekt ?

Actielaminaat BV te Eindhoven

Actielaminaat BV laat zien dat een compleet assortiment van de grootste merken, scherpe prijzen en een goede organisatie de mogelijkheid biedt om een showroom te hebben. Bij ons kunt u de vloeren bekijken zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. Ook hebben onze adviseurs alle kennis in huis om u over alle situaties te informeren zodat u weet dat u de juiste ondervloer en andere bijprodukten heeft aangeschaft.

Actielaminaat is officieel dealer van Quick-Step, Your Floor, Berry Alloc, Parador, Meister, Egger, Tarkett, Ambiant, LocFloor, Beautifloor, Haro, Hoomline, Kaindl, Wicanders, lamelparket en trapbekleding van hout en laminaat. Al deze gerenomeerde merken hebben hun medewerking verleend om ' hun ' merk op internet op professionele wijze te laten presenteren en te verkopen. Alle merken staan garant bij problemen ten aanzien van kwaliteit en productie. Tevens leveren wij de vloeren voor de inrichting van de LEAPP winkels in Nederland, België en Duitsland.

Actielaminaat BV laat zien dat het allemaal kan en u als klant kunt hier optimaal van profiteren.

B-keus of geen garantie ?

Maar er zijn ook kapers op de kust. Deze vaak traditionele winkels, maar ook andere internetwinkels zien hun aandeel steeds verder wegvallen door het aanstormende internetgeweld en professionalisering van de markt. Als men niet up-to-date blijft gaat men de strijd verliezen. Men moet scherp blijven in deze tijden. Wij krijgen geregeld de opmerkingen van onze klanten of wij B-keus verkopen of men wel garantie heeft op de artikelen. Deze " loze " kreten worden geuit door diezelfde personen die hun aandeel zien teruglopen. Wij verkopen geen B-keus, enkel topkwaliteit. De grote merken gaan hun naam niet verbinden aan bedrijven die B-keus verkopen, want dat gaat uiteindelijk ten koste van hun goede naam. Ook de verhalen van parallelimport en partijhandel zijn onzin. Een fabrikant maakt een artikel en staat achter zijn produkt en geeft daar garantie op, dat is uw recht als consument ! Waarom zou u niet mogen profiteren van scherpe prijzen en volledige garantie ? laat u daarom niet inpakken door deze personen, kies voor zekerheid en informeer bij, of bezoek een internetwinkel voordat u de uiteindelijke keuze maakt. U zult zien dat er verschillen zijn. Wij van Actielaminaat BV proberen u alle informatie te geven die u nodig heeft. Op onze website kunt u vaak al vele antwoorden vinden. Staat uw gezochte informatie er niet bij, dan kunt u ons altijd bellen of mailen of breng een bezoek aan onze uitgebreide showroom, waar een kop koffie altijd voor u klaarstaat.

Tot ziens bij Actielaminaat BV te Eindhoven

Webshopacties.nl